Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Til festen​

​Breinholt Service & Montage ApS har udstyret, der gør din eller din virksomheds næste fest komplet. Og du kan leje det til yderst konkurrencedygtige priser.

​

Kolde øl – hele aftenen

Slip for lunkne drikkevarer, og lej en partykøler eller kølekumme hos Breinholt Service & Montage ApS. Med et fornuftigt kølemøbel fra Breinholt Service & Montage ApS er dine gæster sikret kolde drikkevarer hele aftenen.

​

Til børnene såvel som til sprutten

Til de sene timer udlejer vi popcorn-maskiner, som altid skaber glæde. Det er et godt bidrag til hyggen, at der er snacks til gæsterne, når maden er fjernet fra bordene.

​

Og til børnefesten har vi slushice maskiner og softice maskiner, som altid skaber glæde og begejstring hos de små. Men ud på de små timer, når børnene er lagt i seng, er det altid et friskt indslag at tilsætte de lidt dyrere dråber med procenter i slush-ice'en.​

Driftsikkert og pĂĄlideligt

Breinholt Service & Montage ApS kan tilbyde et bredt udvalg af udstyr til festen. Og alt udstyr som lejes hos Breinholt Service & Montage ApS er serviceret og klargjort. Det giver de bedst mulige forudsætninger for en fest uden tekniske problemer.

​

Kontakt derfor Breinholt Service & Montage ApS for udlejning af:

Alle henvendelser rettes til Breinholt Service & Montage ApS på telefon 29 60 15 01 eller via mail: pia@breinholt-servicemontage.dk​​​