Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

     Ring til os og få

et godt tilbud!​

Eller send en mail til:​

Til festen​

​Breinholt Service & Montage ApS har udstyret, der gør din eller din virksomheds næste fest komplet. Og du kan leje det til yderst konkurrencedygtige priser.

Kolde øl – hele aftenen

Slip for at skifte til de lunkne drikkevarer fra kassen, og lej en partykøler eller køleskab hos Breinholt Service & Montage ApS. Med et fornuftigt kølemøbel fra Breinholt Service & Montage ApS er dine gæster sikret kolde drikkevarer hele aftenen.

Til børnene såvel som til sprutten

Til de sene timer udlejer vi popcorn-maskiner, som altid skaber glæde. Det er et godt bidrag til hyggen, at der er snacks til gæsterne, når maden er fjernet fra bordene.

Og til børnefesten har vi slushice maskiner og softice maskiner, som altid skaber glæde og begejstring hos de små. Men ud på de små timer, når børnene er lagt i seng, er det altid et friskt indslag at tilsætte de lidt dyrere dråber med procenter i slush-ice'en.​

Driftsikkert og pålideligt

Breinholt Service & Montage ApS kan tilbyde et bredt udvalg af udstyr til festen. Og alt udstyr som lejes hos Breinholt Service & Montage ApS er serviceret og klargjort. Det giver de bedst mulige forudsætninger for en fest uden tekniske problemer.

Kontakt derfor Breinholt Service & Montage ApS for udlejning af:

Alle henvendelser rettes til Breinholt Service & Montage ApS på telefon 29 60 15 01 eller via mail: pia@breinholt-servicemontage.dk​​

Kontaktoplysninger

Breinholt Service & Montage ApS

Guldagervej 6b, 8350 Hundslund
Tlf.: 29 60 15 01
E-mail: info@breinholt-servicemontage.dk
CVR: 32158749

Hvorfor vælge os?

Certificeret af Kølebranchens Miljøordning

Køle- og fryseservice siden 2007

Servicerer både private og erhverv

Kvalitetsbevidste og professionelle

Prisgaranti på alle vores ydelser