Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring til os og få et godt tilbud!​

Tlf.: 29 60 15 01

Eller send en mail til:

Varmepumper

Breinholt Service & Montage ApS tilbyder et bredt udvalg af varmepumper, som er en løsning, der både giver grøn samvittighed og gode resultater på bundlinjen.

For med stigende energipriser bliver intelligente og energibesparende løsninger eftertragtede. Her kan Breinholt Service & Montage ApS tilbyde en lang række forskellige løsninger, som giver dig eller din virksomhed en bekvem løsning, som samtidig er en god investering.

Mange forskellige mærker og modeller

Her på siden finder du et bredt udvalg af mærker inden for varmepumper og aircondition. Flere af mærkerne har modeller, som enten benytter luft/luft-teknologi eller luft/vand-teknologi​

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge til din bolig eller virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har omfattende viden på området, og sammen med dig finder vi den løsning som passer bedst til det aktuelle behov.

Yderligere oplysninger om varmepumper

Læs videre her på hjemmesiden eller kontakt os. Vi står klar til at hjælpe dig med enten servicearbejde, reparation eller levering af nye varmepumper. Kontakt Breinholt Service & Montage ApS på telefon 29 60 15 01 eller via mail: peter@breinholt-servicemontage.dk​

Kontaktoplysninger

Breinholt Service & Montage ApS

Guldagervej 6b, 8350 Hundslund
Tlf.: 29 60 15 01
E-mail: info@breinholt-servicemontage.dk
CVR: 32158749

Hvorfor vælge os?

Certificeret af Kølebranchens Miljøordning

Køle- og fryseservice siden 2007

Servicerer både private og erhverv

Kvalitetsbevidste og professionelle

Prisgaranti på alle vores ydelser