Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

     Ring til os og få

et godt tilbud!​

Eller send en mail til:​

Køle/frostmøble

Inden for kølemøbler og frostmøbler findes der ingen stærkere leverandør i branchen end Breinholt Service & Montage ApS. Vi kan montere en række forskellige løsninger, som både er fleksible og fornuftige i forhold til energiforbruget.

Fra totalentrepriser til enkeltopgaver

Står din virksomhed eksempelvis over for en butiksudvidelse, hvor der er brug for yderligere kølemøbler eller frostmøbler, kan Breinholt Service & Montage ApS træde til. Det kan også være i forbindelse med åbning af nye filialer eller centre, hvor der skal leveres en række forskellige løsninger​

Uanset opgavens omfang og størrelse, stiller vi gerne med vores montører til opgaven. Opgaverne løser vi både som enkeltopgaver og som totalentrepriser, hvor vi sørger for alle dele, herunder levering af møbler og montage.

Alle henvendelser er velkomne

Har du spørgsmål til levering og montage af kølemøbler og frostmøbler, så kontakt Breinholt Service & Montage ApS på telefon 29 60 15 01 eller via mail: Info@breinholt-servicemontage.dk​​​

Kontaktoplysninger

Breinholt Service & Montage ApS

Guldagervej 6b, 8350 Hundslund
Tlf.: 29 60 15 01
E-mail: info@breinholt-servicemontage.dk
CVR: 32158749

Hvorfor vælge os?

Certificeret af Kølebranchens Miljøordning

Køle- og fryseservice siden 2007

Servicerer både private og erhverv

Kvalitetsbevidste og professionelle

Prisgaranti på alle vores ydelser