Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:


Vejledning Popcornmaskine

Sådan laver du popcorn:

  1. Placer maskinen på den ønskede plads, og tilslut strømmen.
  2. Tænd for LIGHTS.
  3. Tænd for KETTLE HEAT (grydevarme) og AGITATOR (omrører motor), og tryk på knappen ONE POP.
  4. Efter ca. 5 minutters opvarmning tilsættes ca. 48 gram kokosfedt, 1 bæger majs og salt. For det bedste resultat kan du tilkøbe fedt og specialsalt hos os.
  5. Majsene begynder at poppe og "vælter" automatisk ud af gryden. Når de sidste majs er poppet, vippes gryden i lodret stilling for at tømme den. Fortsæt produktionen uden opvarmningsproceduren, men tryk på ONE POP ved hver popning, og tilsæt kokosfedt, majs og salt.
  6. Når den ønskede mængde popcorn er poppet, slukkes for KETTLE HEAT. Sluk for AGITATOR, når produktionen er færdig. LIGHTS slukkes først, når dagens produktion/salg er afsluttet. Sluk maskinen på hovedkontakten efter endt brug.
Bemærk: Kolde popcorn i maskinen kan opvarmes ved at tænde for LIGHTS, hvilket gør dem sprøde efter ca. 15 minutter.

Rengøring af popcornmaskine:

Popcornmaskinen skal tømmes og aftørres både indvendigt og udvendigt. Derefter foretager vi den egentlige rengøring og desinfektion.