Vejledning slushicemaskine
Sådan laver du slushice:
- Hæld 1 liter slushice-koncentrat og 5 liter vand i hvert kammer. 1 liter koncentrat giver 6 liter færdig slushice. Hvert kammer kan rumme op til 8 liter færdig slushice.
- Tænd for slushicemaskinen. Efter 1-1½ time er slushicen klar til brug.
- Fyld jævnligt op med færdigblandet slushicevæske, så der altid er slushice klar til tapning.
Ved brug af alkohol:
Tilsæt alkohol, når slushicen er færdigfrosset. Pernod må ikke anvendes i maskinen.
- Mild drink: Erstat 1 liter vand med alkohol.
- Middelstærk drink: Erstat 1½ liter vand med alkohol.
- Stærk drink: Erstat 2 liter vand med alkohol.
BEMÆRK: Ved flytning af slushicemaskinen må der ikke løftes i kamrene.
Maskinen skal fortsætte i NAT-Mode (de to knapper skal stå på bølgerne/dråberne), hvis kamrene først tømmes dagen efter. Væskeniveauet skal være mellem ”min” og ”max” for at undgå skader på maskinen.
Der må ikke tilsættes isterninger eller frugt i slushicemaskinen.
Rengøring af slushicemaskine:
1.Tøm slushicemaskinen for slushice.
2.Sluk maskinen, hæld varmt vand i kamrene og tap det ud.
3.Gentag processen, indtil vandet er klart. Sørg for at tømme alt vand, så det ikke bliver i bunden af kamrene, da det kan løbe ud under transport.
Derefter foretager vi den egentlige rengøring og desinfektion.