​
Vejledning slushicemaskine
​
SĂĄdan laver du slushice:
- Hæld 1 liter slushice-koncentrat og 5 liter vand i hvert kammer. 1 liter koncentrat giver 6 liter færdig slushice. Hvert kammer kan rumme op til 8 liter færdig slushice.
- Tænd for slushicemaskinen. Begge knapper for hvert kammer skal trykkes for at maskinen fryser og roterer. Efter 1-1½ time er slushicen klar til brug.
- Fyld jævnligt op med færdigblandet slushicevæske, så der altid er slushice klar til tapning.
​
Ved brug af alkohol:
Tilsæt alkohol, når slushicen er færdigfrosset. Pernod må ikke anvendes i maskinen.
- Mild drink: Erstat 1 liter vand med alkohol.
- Middelstærk drink: Erstat 1½ liter vand med alkohol.
- Stærk drink: Erstat 2 liter vand med alkohol.
​
BEMÆRK: Ved flytning af slushicemaskinen må der ikke løftes i kamrene.
Maskinen skal fortsætte i NAT-Mode (freeze skal slukkes, mens spiralen er tændt), hvis kamrene først tømmes dagen efter. Væskeniveauet skal være mellem ”min” og ”max” for at undgå skader på maskinen.
Der må ikke tilsættes isterninger eller frugt i slushicemaskinen.
​
Rengøring af slushicemaskine:
1.​Tøm slushicemaskinen for slushice.
2.​Sluk maskinen, hæld varmt vand i kamrene og tap det ud.
3.​Gentag processen, indtil vandet er klart. Sørg for at tømme alt vand, så det ikke bliver i bunden af kamrene, da det kan løbe ud under transport.
Derefter foretager vi den egentlige rengøring og desinfektion.