Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​


Vejledning slushicemaskine

​

SĂĄdan laver du slushice:

  1. Hæld 1 liter slushice-koncentrat og 5 liter vand i hvert kammer. 1 liter koncentrat giver 6 liter færdig slushice. Hvert kammer kan rumme op til 8 liter færdig slushice.
  2. Tænd for slushicemaskinen på hovedkontakten og derefter på ​det grønne symbol hvorefter knappen vil lyse. Efter 1-1½ time er slushicen klar til brug.
  3. Fyld jævnligt op med færdigblandet slushicevæske, så der altid er slushice klar til tapning.
​

Ved brug af alkohol:

Tilsæt alkohol, når slushicen er færdigfrosset. Pernod må ikke anvendes i maskinen.

  • Mild drink: Erstat 1 liter vand med alkohol.
  • Middelstærk drink: Erstat 1½ liter vand med alkohol.
  • Stærk drink: Erstat 2 liter vand med alkohol.

​

BEMÆRK: Ved flytning af slushicemaskinen må der ikke løftes i kamrene.

Væskeniveauet skal være mellem ”min” og ”max” for at undgå skader på maskinen.

Der må ikke tilsættes isterninger eller frugt i slushicemaskinen.

​

​

Rengøring af slushicemaskine:

1.​Tøm slushicemaskinen for slushice.
2.​Sluk maskinen, hæld varmt vand i kamrene og tap det ud.
3.​Gentag processen, indtil vandet er klart. Sørg for at tømme alt vand, så det ikke bliver i bunden af kamrene, da det kan løbe ud under transport.

Derefter foretager vi den egentlige rengøring og desinfektion.

​

​